Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de sare...
Ingrediente: Pentru zece bucati de mille-feuille: 700 gr de aluat de foietaj Zahar pudra Pentru crema de patiserie: 750 de ml de lapte 1 pastaie de vanilie 3...
Ingrediente: 150 g migdale (crude, decojite; de preferință din soiul Marcona) 375 g apă minerală 5 g usturoi (1 cățel mic) 8 g oțet de Sherry (10 g dacă...
Ingrediente: 450 gr de cartof dulce (1/2 dintr-unul mare) 3 linguri de ulei de masline Sare Piper 250 ml apa 80 gr linte verde 150 gr rosii cherry 1/2 ceapa...
Ingrediente: 500 g conopidă (curățată) 2 ouă 40 g parmezan 4 linguri făină 2 linguri de pesmet 1 lingură de pătrunjel (tocat) piper după gust sare după gust
Ingrediente: 500 gr năut 1 ceapă mică 1 cățel de usturoi 3 linguri de făină sare piper pătrunjel proaspăt coriandru proaspăt 1 linguriță de turmeric 2 lingurițe...
Ingrediente: 200 gr de linte rosie 1 lingura de ulei de masline 2 linguri suc de lamaie 2 linguri tahini sare 1 lingurita chimion 1 lingurita cucurma 1 catel de...
Ingrediente: 1 aluat de patiserie 250 ml lapte 2 galbenusuri de ou 1 baton de vanilie 60 gr zahar 30 gr amidon de porumb 1 ou pentru ungere zahar pudra
Ingrediente: Pentru gnocchi de dovleac 300 g dovleac (curățat) 150 g cartofi 180 g făină 00 (+ puțină pentru pudrat) 1 ou 25 g parmezan ras sare după gust...
Ingrediente: 1 cățel de usturoi 300 gr fructe de mare (aici congelate) 180 gr rosii cherry 180 gr paste (spaghete sau linguine) Piper negru Sare Pătrunjel
Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 fileuri) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură...
Ingrediente: 2 foi de aluat brisée 250 gr ricotta 80 gr parmezan ras 2 oua 4 galbenusuri un albus o lingurita nucsoara sare piper o lingura ulei de masline 1...