Ingrediente: 250 gr masline negre fara samburi 30 gr capere 60 gr fileuri de ansoa in ulei 100 ml ulei de masline 1 lingurita piper suc de la 1/2 lamaie
Ingrediente: 200 gr de linte rosie 1 lingura de ulei de masline 2 linguri suc de lamaie 2 linguri tahini sare 1 lingurita chimion 1 lingurita cucurma 1 catel de...
Ingrediente: 150 g cremă de brânză 2 felii de somon afumat 1 linguriță de capere 5 g mărar proaspăt 1/2 lămâie (zeamă) 1/2 eșalotă (sau 1/4 ceapă roșie, opțional)
Ingrediente: 300 gr cremă de brânză (tip Philadelphia) 60 gr (+- 3 felii) șuncă de Parma (sau jambon crud maturat) 80 gr (7-8 bucăți) caise uscate tocate 4...
Ingrediente: Pentru tapenade : 250 gr masline negre 30 gr capere 60 gr fileuri ansoa 100 ml ulei de masline piper suc de la 1/2 lamaie Pentru bradut : 2...
Ingrediente: 500 g conopidă (curățată) 2 ouă 40 g parmezan 4 linguri făină 2 linguri de pesmet 1 lingură de pătrunjel (tocat) piper după gust sare după gust
Ingrediente: 6 felii de pâine tradițională 6 linguri de brânză proaspătă de capră 3 smochine (+/- în funcție de mărimea pâinii) 1 lingură de miere sare piper 1...
Ingrediente: 150 gr cod desărat, fără oase 1 cățel de usturoi 1 ou 5 gr praf de copt 60 gr de făină 75 ml lapte ¼ ceapă sare (opțional) pătrunjel proaspăt: doar...
Ingrediente: 300 gr fasole alba fiarta 1 catel de usturoi 20 gr de tahini sucul de la 1/2 lamaie 5 gr de chimen macinat 60 gr de lapte de cocos 30 gr ulei de...
Ingrediente: Conuri cu carne uscata: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de...
Ingrediente: 2 aluaturi de foitaj dreptunghiulare 150 g brânză proaspătă sare piper 1 ou (bătut) 40 g măsline verzi 40 g roșii uscate la soare 40 g pesto