Ingrediente: 700 g carne tocata porc 500 g carnati de casa afumati 1 varza acra de aproximativ 2 kg 150 g orez 2 cepe 1-2 morcovi 2-3 rosii 100 g ketchup rosii si...
Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc 2 lingurite boia piper macinat 3 lingurite vegeta sare 2 felii de paine 1 cartof de marimea unui mar 1 legatura usturoi ve...
Ingrediente: Sosul Ragu 2-3 linguri de ulei de masline, extravirgin daca se poate O ceapa medie taiata marunt 2 catei de usturoi taiati felii (nu este vital p...
Ingrediente: Pentru 12 felii mari (o tava de 30x27 cm): 1. 900gr-1kg carne tocata de vita cu porc 2. 1 pachet de foi de placinta (am folosit Bella) ...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...
Ingrediente: Sos Ragu: 700 gr carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita 2 catei de usturoi 1 lingura pasta de tomate o c anabulion de rosii 1 ...
Ingrediente: 1 varza potrivita (700 g) 500 g carne tocata de porc 120 g orez 1 ceapa mare sau doua mici 2 oua 60 ml smantana sare, piper, patrunjel ulei...
Ingrediente: o varza murata mare (cca 2kg) 1 kg carne tocata (porc si vita) o ceapa 200 gr orez sare si piper cimbru boia de ardei o ceasca de vin bulion ...
Ingrediente: 500 g carne tocata(vita sau porc),1 felie de paine,2 linguri orez, 1 ceapa, 1 ou, sare si piper. Pentru ciorba: 1 morcov,1 telina,1 ceapa,, 1 ardei ...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Pentru aceasta reteta eu am folosit o cutie de paste si cam 1/2 kg carne tocata de porc (se poate folosi orice alta carne sau ciuperci si legume pentr...
Ingrediente: 500g carne tocata de porc 1 ceapa mare 2 cartofii medii 1 ceasca de orez 4 linguri pasta de tomate 30-40 foi de vita de vie sare, piper si cimbru...
Ingrediente: Pentru varza oparita: 2 verze mai mici/ 1 mai mare,100 ml otet, 1 lg sare, cimbru, marar, apa. Umplutura: 1 kg carne tocata de porc/ amestec cu vita...
Ingrediente: foi de lasagna ( eu am folosit din cele care nu trebuiesc fierte inainte) sos Bechamel 3 linguri de unt 3 linguri faina 500 ml de lapte sos Bolo...
Ingrediente: o cutie foi de lasagna carne tocata de porc carne tocata de vita 2 cepe medii 2 morcovi cateva ciuperci (3 maini de ciuperci) 250 ml vin rosu putin ...
Ingrediente: 1 kg carne tocata (amestec porc + vita) 2 oua 2 morcovi 4 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 legatura de patrunjel verde miezul de la 1 paine 50 ml lapte s...
Ingrediente: Ingrediente: o varza murata mai mare (daca facem cu varza dulce-punem sare atat in carne cat si in apa in care fierb) 1 kg carne tocata de porc ...
Ingrediente: 1 kg carne tocata amestec vita si porc 2 cepe 2 morcovi 1 l suc de rosii 6 linguri ulei 200 g bacon sare 1/2 pahar vin sec alb 1 litru apacateva ram...
Ingrediente: 1 conopida sau 500gr congelata 700gr carne tocata ( vita sau mix vita-porc) 1 kg cartofi 1 praz 1 ceapa medie 1 ou cimbru rozmarin 100gr branza emment...