Ingrediente: 450 gr de cartof dulce (1/2 dintr-unul mare) 3 linguri de ulei de masline Sare Piper 250 ml apa 80 gr linte verde 150 gr rosii cherry 1/2 ceapa...
Ingrediente: Pentru legume 1 lingurita seminte de coriandru ½ lingurita piper verde macinat ½ lingurita negru verde macinat 1 lingurita sare 2 x anason stelat 2 ...
Ingrediente: 340 g cartofi dulci, decojiti si taiati cubulete 125 ml lapte 1 ceapa rosie, curatata si injumatatita 1 crenguta de rozmarin 10 gr amidon alimentar 5...
Ingrediente: 200 g linte verde 900 ml zeama de supa de legume 2 cepe verzi, tocate 400 g rosii cherry 1 lingurita praf de curry 2 lingurite garam masala 1 lingur...
Cartofii dulci au o textura cremoasa si un gust dulce-picant, care ii face ideali pentru mancaruri savuroase. Acesti tuberculi sunt bogati in fibre, vitaminele A, C si B6, si o excelenta sursa de carbohidrati. Cartoful dulce este de asemenea considerat o sursa buna...
Ingrediente: Pentru aluat: 160 g faina ½ lingurita praf de copt ½ lingurita bicarboinat de sodiu 80 g unt rece, taiat cubulete 1 ou Pentru umplutura 300 g cartofi...
Ingrediente: Pentru carnea de vita : 1kg carne de vita (folosiți o bucata mai grasa, pentru ca va sta mult timp la cuptor și grăsimea se va topi) 2 cepe 6 frunz...
Ingrediente: 1 pui (de aprox. 1.5 kg) 2 cartofi dulci mari, curatati si taiati cubulete 2 pastarnaci mari, curatati si taiati cubulete 1 radacina mare de telina, ...
Ingrediente: 1 L lapte 2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi 2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.