Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta, 500 g branza de vaci, 500 g feta, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1 ceapa mica, 100 ml lapte, 100 g unt, 5 linguri...
Ingrediente: 2 oua 1 cutie ciuperci 1 ceapa mica 250 g branza de vaci 50 g branza feta sare,piper 1/2 cutie iaurt sau 50 g smantana lichida ulei sau unt pentru...
Ingrediente: 150 g paste scurte 2 cutii de ton in apa 200 g telemea sau feta 100 - 150 g masline 5 - 6 rosii cherry 3 linguri pasta de ardei 1 ceapa 2 - 3...
Desi are in spate o traditie de preparare de peste 6.000 ani si este recunoscuta ca branza etalon a Greciei si Ciprului, branza Feta provine din italienescul “fetta” care se traduce prin “felie”. Se presupune ca branza Feta se numea la inceput tyripheta, adica „felie...
Ingrediente: 3 cartofi mari 400 g de spanac congelat 100 g de parmezan ras 100 g branza feta jumatate de ardei gras rosu o ceapa mica 4 linguri de ulei sare,...
Ingrediente: 125 g. unt 1-2 lingurite de nes 2 linguri apa fierbinte un praf de sare un praf de zahar paine de secara/alba diferite sortimente de sunca branza...
Ingrediente: 2 portii 200-250 g de penne o conserva de rosii (fara coaja) 100 g de branza feta o ceapa mica ulei de masline marar sau patrunjel uscat (depinde...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1/2 sfecla rosie 1 canuta de faina 1 ou 5 linguri pesmet sare 1/2 ceapa rosie 1 graunte usturoi boabe de porumb fiert dulce o bucatica de branza...