Ingrediente: Pentru ceapa : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1 felie de sunca presata 1 ou 1 linguri...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 2 lingurite de pesto 4 felii de mo...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 100 gr spanac fiert (sau 250 gr sp...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1 felie de sunca presata 100 gr ...
Ingrediente: Calirea cepei : 1 lingurita de unt 1/2 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1/2 cartof fiert si taiat 2 felii de r...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o linguri...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 200 g hrisca 200 g nuca cruda 100 g morcov o ceapa mica o legatura mica patrunjel 5-6 ciuperci champignon crude frunze de varza murata 800 g rosii n...