Ingrediente: Pentru ceapa : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1 felie de sunca presata 1 ou 1 lingurita de...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 2 lingurite de pesto 4 felii de...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 100 gr spanac fiert (sau 250 gr spanac...
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1 felie de sunca presata 100 gr spanac...
Ingrediente: Calirea cepei : 1 lingurita de unt 1/2 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 1/2 cartof fiert si taiat 2 felii de raclette...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 100 g hrisca - 100g nuca - 50 g morcov - 10 g ceapa - 10 g patrunjel - 10 frunze mari de varza murata - 500 g rosii - 1 l-ta rasa nucsoara -...
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: 200 g hrisca 200 g nuca cruda 100 g morcov o ceapa mica o legatura mica patrunjel 5-6 ciuperci champignon crude frunze de varza murata 800 g rosii...