Ingrediente: 1 ceapa 2 linguri de ulei de masline 4 morcovi 200 gr de linte rosie 120 gr de fulgi de ovaz (fara gluten) 2 catei usturoi 1 lingura de suc de l...
Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) ...
Ingrediente: 350 gr de legume (aici morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de soia (sau smântână proaspătă) 1 lingură amidon de porumb 2 o...
Ingrediente: Piureul: 700 de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucsoara Umplutura: 4 pulpe de rata confiate 1 ceapa 1 morcov 1 catel de u...
Ingrediente: 150 gr cârnați de vită 90 gr chiftele de vită 3 cartofi medii 3 morcovi 3 napi 1 ceapă roșie 70 gr concentrat de roșii o lingură de apă 100 ml...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 250 gr de creveti 2 linguri sos de soia suc de la 1 lamaie 1 lingurita de ghimbir pudra (sau proaspat) 2 catei de usturoi 1/2 lingurita piper 1 ...
Ingrediente: Marinada: 2 linguri sos de soia 2 linguri oțet de orez 1 cățel de usturoi 5 g ghimbir proaspăt 200 gr carne de vită pentru grătar Legumele: 1...
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legu...
Ingrediente: 1 clapon de 3 kg 400 ml supa de pui ulei de masline Umplutura: 300 de carne de vita tocata 6 morcovi 1 legatura patrunjel 1 ceapa 1 catel de...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: Aluat: 130 gr de faina (T45-T55) 1 varf de sare 60 ml de apa fierbinte Umplutura : 1 ciuperca champignon 1/2 morcov 3 gr de ghimbir proaspat ...
Ingrediente: 100 gr de linte verde 400 gr sos de tomate (= 1 cutie) 1 morcov (mare) 1 ceapa (mare) 1 lingura de pudra de usturoi (sau un catel mare de usturoi)...
Ingrediente: La baza cu rosii: 4 morcovi 1 ceapa 1 dovlecel 1/2 vanata 1/2 ardei rosu 400 gr de sos de tomate un praf de sare un praf de piper 1/2 linguri...
Ingrediente: 300 gr cușcuș 400 gr de apă 7 linguri de ulei de măsline 400 gr fasole rosie (scursă) 1 roșie 1 morcov 2 fire de ceapa verde 12 ridichi de pri...
Ingrediente: 3 dovlecei 500 ml sos de roșii 70 ml vin alb Ulei de măsline extravirgin (dupa gust) Sare după gust Piper negru (după gust) Oregano (dupa gust)...
Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 250 gr carne tocată 125 gr morcov (1 morcov mare) 2 felii de pâine 150 ml de lapte 1 cățel de usturoi sare piper 1 c...
Ingrediente: 150 gr praz - partea alba 200 gr de cartofi 360 gr morcovi 120 gr de nap 200 gr de țelină 1 cațel de usturoi 1 ceapă galbenă 20 ml ulei de măs...
Ingrediente: 250 g linte 1,5 litri de apa 1 cartof 1 rosie 1/4 ardei rosu 1/2 ardei verde 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 morcov 100 de grame de bacon 8 buc...
Ingrediente: Aluatul Bao: 390 de gr de faina 15 gr drojdie de panificatie (sau 1 plic) 1/2 lingurita de sare 1 lingurita de zahar 2 linguri de ulei de maslin...
Ingrediente: 2 linguri de ulei de floarea soarelui 300 gr de tofu 2 morcovi 1 ardei gras 5 fire de ceapa verde - (vom folosi doar partea alba) 175 gr germeni...
Ingrediente: 400 gr roșii întregi decojite (1 cutie) 75 gr fidea 265 gr năut (fiert și scurs, 1 conservă) 1 litru de apă 1 ceapă 1 morcov 1/2 legătură de păt...