Ingrediente: 500 grame carne tocata de oaie *eu am folosit pulpa 3 linguri de nuca prajita si tocata 1 ou 1 ceapa rosie taiata marunt 2 linguri de menta toca...
Ingrediente: 6 vinete mijlocii 800 g carne macinata (de vita + oaie sau numai de vita) 1 ceapa mare 4 rosii sare si piper ulei pentru prajit vinetele (cum v...
Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml ap...
Ingrediente: aprox 4 l zeama de carne si oase de pui,vita,oaie sau miel 2 cepe tocate marunt o ceasca mare de bulion sare ,piper 300 ml iaurt 2 Lg ( linguri) men...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 pulpe de ied, o ceapa, o capatana de usturoi, o lamaie, condimente pt. oaie, vin rosu, otet din vin rosu. Pt. mujdei: 10 catei de usturoi, smantan...
Ingrediente: Ingrediente sarmalute: 20 foi de spanac elvetian/spanac obisnuit/frunze vita de vie/ varza dulce *eu am folosit 40 de foi de spanac elvetian pentru ...