Ingrediente: 6 cepe mari un catel de usturoi o lingura de unt o lingura ulei de floarea soarelui 1/2 pahar smantana 1/4lingurita cimbru o lingurita de sare...
Ingrediente: 5 cotlete de porc (spalate si sterse) 4 cepe (curatate si spalate) 5 catei mici de usturoi (curatati si spalati) 4 lingurite cu mustar 3 linguri cu...
Ingrediente: Ingrediente : Aluat brisée (aluat frantuzesc) din: 250 gr. faina, 2 oua, 125 gr unt rece, de la frigider, un pic de sare, 2-3 linguri apa rece....
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...
Ingrediente: Pentru aluat avem nevoie de : 100 grame iaurt 3 linguri de lapte rece 25 grame unt rece 200 grame faina 1/2 pachetel de praf de copt Putina sare...
Ingrediente: 5 fire de ceapa verde, tocata 200 g mazare 2 linguri smantana 1 lingura ulei de masline 1 lingura zeama de lamaie coaja rasa de la ½ lamaie ½...
Ingrediente: 3 legaturi de ceapa dovlecel fenicul marar 200g faina, 100g de unt, un ou, 3 linguri de lapte sare un pic de cimbru ceapa verde, dovlecelul...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 1 cana linte 1 cana orez bob mic 1 ceapa mare taiata rondele smantana amestecata cu 4 catei usturoi masala mix busuioc chimion pisat sare chilli
Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie...