Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1 ...
Ingrediente: -1 pui -2 cepe -2 morcovi -gogosar -radacina de patrunjel -frunze de patrunjel -zeama de lamaie -sare, piper -suc de rosii -ulei de masline...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g ciuperci mici 500 g carne de pui 1 ardei rosu 1 ceapa mare 2 morcovi 3 catei de usturoi patrunjel verde 100 g. taitei 100 g. smantana 2 lingu...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 8 aripioare de pui 500 g. brocoli 2 morcovi o gulie un ardei rosu sare, piper 3-4 linguri cu ulei de masline 500 g smantama 1 lingura faina...
Ingrediente: carne pui (spate, aripi) 2 morcovi 1 ceapa 1 ardei gras verde si unul rosu codite de telina telina 4 rosii coapte/ suc de rosii fidea sau taietei de ...
Ingrediente: 500 gr. de carne de pui spalata (piept si spate) 2 cepe curatate si spalate 2-3 morcovi mari curatati si spalati o jumatate de ardei rosu curatat de s...
Ingrediente: conopida morcov patrunjel radacina rosie ardei gras ceapa cub Knorr de pui ulei, smantana galbenus de ou frunze de patrunjel si leustean....