Ingrediente: 1 piept de pui, fara piele si dezosat 3 linguri de ulei de masline 1 legatura de tarhon proaspat 500 g ciuperci champignon 100 g unt 100 ml vin...
Ingrediente: 8 ciuperci Champignon mari 100 gr piept pui Pasta ardei rosu ( eu fac aceasta pasta toamna , o pun in borcane si pasta si o folosesc toata iarna pt...
Ciupercile sunt un aliment gustos și valoros ce poate înlocui cu brio carnea în alimentația din perioada postului sau în alimentație vegetariană. Proteinele, mineralele și vitaminele conținute de ciuperci oferă organismului energie, iar aroma specială a acestora...
Ingrediente: 1 piept de pui (~600 g), dezosat, fara piele 10-15 frunze de salvie, in functie de marimea lor 150 g de unt 500 g de ciuperci champignon 50 ml de...
Ingrediente: paste fierte pentru 2 persoane 1/2 canita de telemea 1/3 canita vin alb 3 felii de bacon 3 felii de pastrama piept de pui afumat 1/2 canita...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.