Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: ficatei de pasare-1kg un morcov ras daca doriti sa ingrosati sosul, sau taiat rondele ceapa rasa daca doriti sa ingrosati sosul sau taiata fasii sub...
Ingrediente: 2 pulpe de curcan mari 2 morcovi 1 ceapa mare 4-5 ciuperci cativa catei de usturoi 2 pahare de vin rosu sare, piper boabe cimbru, foi de dafin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi ...
Ingrediente: 1 pulpa de miel (aprox 1 kg) 1 portocala curatata si impartita in felii 1 buchetel de frunze de oregano(sau oregano uscat) sare si piper 3 linguri ul...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de ustur...
Ingrediente: 1,5- 2 kg varza varza sau verzele sa fie de marime mijlocie si mai "indesate un ciolan de cca 1- 1,5 kg 2 cepe 1-2 buc ardei un morcov mai micut 6 r...
Ingrediente: 1 kg cartofi 2-3 morcovi mari 2 radacini de pastarnac 5 epe mijlocii 1 lg (lingurita ) de cimbru 1 lg de salvie sare,pipe ulei 3 Lg (linguri) otet ba...