Ingrediente: Aluatul de tarta : 300 gr faina 1 lingurita de sare 60 gr zahar 12 gr de drojdie de patiserie proaspata 3 oua 130 gr unt 800 gr prune 100 ml...
Ingrediente: Blatul de cacao : 3 oua 60 gr zahar 20 gr cacao 50 gr faina Siropul de cirese: 200 gr cirese congelate 150 gr zahar 150 ml apa 50 ml kirsch Crema...
Ingrediente: 1 aluat de tarta Pentru crema de patiserie : 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 500 gr capsune 100...
Vanilia adevarata este foarte aromata, cu o aroma exotica, memorabila. Gustul reflecta mirosul, dulce si floral. Pentru a pregati deserturi parfumate va recomandam sa cumparati intotdeana pastai si aca nu stiti cum sa scoateti semintele, am pregatit pentru voi un...
Ingrediente: Pentru zece bucati de mille-feuille: 700 gr de aluat de foietaj Zahar pudra Pentru crema de patiserie: 750 de ml de lapte 1 pastaie de vanilie 3...
Ingrediente: Clatite: 250 gr faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri de ulei 1 lingura de cafea de extract de vanilie 1 praf de sare 380 gr gem de zmeura 200 ml de...
Ingrediente: 1 banana 3 cupe de inghetata de vanilie (sau 1 de vanilie, 1 de capsuni si 1 de ciocolata) sos de ciocolata crema Chantilly sau frisca migdale cirese
Ingrediente: Pentru prajitura: 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 linguri...
Ingrediente: 1 pate sablée Pentru creme de patiserie : 250 ml lapte 1 baton de vanilie 2 galbenusuri 60 gr zahar 20 gr amidon de porumb 250 gr zmeura zahar pudra
Merele coapte sunt pentru multi dintre noi un simplu si minunat desert intr-o seara rece de iarna, sau de ce nu, in oricare alta seara. In plus, casa miroase divin in timp ce le gatim!
Ingrediente: Pentru cele 3 blaturi : 300 gr faina de grau 16 gr cacao neindulcita 120 ml ulei de floarea soarelui 250 gr zahar pudra 2 oua 5 gr de bicarbonat de...
Ingrediente: Crema mousseline : 420 ml lapte 1 baton de vanilie 4 galbenusuri 125 gr zahar 60 gr amidon de porumb 190 gr unt (90 gr + 100 gr) Pandispanul: 2 oua...
Ingrediente: Blatul: 250 gr faina 1 lingurita de sare 40 g zahar 10 grame de drojdie proaspata 3 oua Unt moale 125g 1 ou batut pentru ungere aluat zahar perlat...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 245 gr lapte (225g + 20g) 75 gr de zahăr (40gr + 35gr) 1 păstaie de vanilie 2 gălbenușuri 22 gr amidon de porumb Pentru...
Ingrediente: Blatul: 4 oua (la temperatura camerei) 100 gr zahar pudra (sau zahar normal) 50 gr faina 50 gr amidon din cartofi coaja de la 1 lamaie netratata...
Ingrediente: Baza-blatul: 250 gr de biscuiti sarati (tip Tuc cu sare) 100 gr unt Cheesecake-ul: 250 gr crema de branza (tip Philadelphia) 250 gr mascarpone 2...
Ingrediente: Cheesecake: 400 gr crema de branza 50 gr zahar pudra 1 lingurita extract de vanilie Tortul de morcovi: 250 gr faina 10 gr praf de copt - 1 plic 1...
Ingrediente: Biscuiții: 50 gr de unt 50 gr zahăr brun 50 gr pudră de migdale 20 gr de făină 1 linguriță extract de vanilie (optional) Crema diplomat (crema...
Ingrediente: 3 oua 90 gr unt 50 gr de zahar brun 20 gr de zahar o lingurita extract de vanilie un praf de sare 100 gr faina 1/2 lingurita de praf de copt 30 gr...
Ingrediente: Base : 200 gr de biscuiti Speculoos 60 gr unt moale Crema : 500 gr de ricotta 2 oua o lingura de faina 50 gr zahar o lingurita extract de vanilie...
Ingrediente: Pentru blat: 200 gr de faina 200 gr unt 200 gr zahar 1 lingura praf de copt 4 oua 1 lingura extract de vanilie Pentru crema: 200 ml smantana...
Ingrediente: Pentru partea de sus a tortului: 20 de prune mirabelle 50 g de unt 100gr zahar 65 gr de migdale fulgi Pentru aluat: 25 prune mirabelle 100 gr unt 1...