Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.
Ingrediente: Am luat 2 dovlecei, 1 vanata, ciuperci pleurotus, morcovi (aveam acasa), si ceva verdeturi pentru salata (ridichi,rosii,castraveti,salata verde,leurd...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Ingrediente: 2 morcovi taiati fasii subtiri pe lung 2 dovlecei taiati fasii pe lung (mai groase decat morcovii) un pumn de mazare un pumn de fasole verde (tot co...
Ingrediente: 2 dovlecei, 2 morcovi, 2 cepe, 4 ciuperci mari sau 8 mici, 2 roșii mari sau 4 mici, 2 ardei grași, lista poate continua cu legumele preferate....
Ingrediente: 2-3 morcovi mari 4 cepe mari 2 dovlecei mai subtiri (cu samburi cat mai mici si putini) 1 ardei gras rosu, mare 1 ardei gras verde 200 g. mazare di...
Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3 unt ...
Ingrediente: o salata verde, mare 2 dovlecei tineri,medii 2 morcovi o ceapa rosie mica 4 rosii /o mana de rosii cherry 1 lingurita mustar de Djion (sau mustarul c...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare, p...
Ingrediente: vinte,2,3,daca sant mici un pumn de pastai,unul de mazare 3 dovlecei mici, conopida,brocoli o tija celery,taiata mic 2 cepe taiata julien 2 ardei gra...