Ingrediente: 2 pere mari 25 g. unt 5-8 linguri sirop de zahar 175 g. unt 175 g. zahar tos 3 oua 1 lingurita esenta de vanilie 175 g. faina 1 pliculet praf de copt...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg ne...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: Pentru aluat avem nevoie de: 400 g de faina 2 linguri de miere 3 linguri de zahar 1 ou 1 fiola de esenta de vanilie 1 lingurita de bicarbonat de ...
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare 2...