Am vrut sa fac in weekend ceva rapid dar si deosebit totdata si pentru ca o mare parte din ingrediente le aveam deja…am decis sa le combin.Pot spune ca a fost de mare succces mancarica mea asa ca o recomand cu drag celor care vor sa o incerce.
Ingrediente
4
Preparare
Am facut o marinata pentru pui din sos soia,curry si chilly in care am lasat cam o ora pulpele sa stea.
Apoi am pus putin ulei cu trufe intr-o tigaie 2 catei de usturoi si am lasat putin pe foc ca usturoiul sa isi elibereze aroma, am adaugat apoi pulpele cu tot cu marinata in care au stat, 2 lingurite de chutney de smochine (e un fel de dulceata mai subtire) si am lasat la foc mic pana cand pulpele s-au patruns bine pe ambele parti si la final am pus si cateva frunze de coriandru verde.
Separat am pus apa la fiert intr-o oala (pentru cuscus), la o cana de cus cus 2 cani de apa fiarta.
In blender am pus menta si zeama de la o lamaie si am amestecat. Cand apa a dat in clocot am pus-o peste cuscus,am adaugat si menta din blender si cateva fire de sofran, am amestecat totul bine si am pus capacul pentru 5-7 minute cat sa se umfle cuscusul.
La final am servit cuscusul langa pui…delicios si usor de facut.
Pofta mare!
Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com
Comentarii:
Ba
Minunat!!!
Ce mai gustos
Deosebit
Podarsi e buono...
Apetisanta
În copilărie eram „mort” după acest fel de mâncare! :=)))