Ingrediente: Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate: 1. 4 cotlete de porc 2. 200 de gr paste (Farfalle) 3. 3 linguri cu varf de masline...
Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute uscat ...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 700 ml lapte 50 ml ulei 1 crenguta cimbru 5-6 frunze salvie 1 crenguta rozmarin 2 foi de dafin 2 catei usturoi sare piper 1 kg cotlet porc fara os...
Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc 300 ml vin rosu sec 300 ml vin alb sec 4 linguri boabe de cafea 6-7 catei de usturoi 2 linguri zahar brun coaja de la o lamaie 2...
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau sunca) 5...
Ingrediente: 500-600 g cotlet porc 2 lgt seminte de mustar galben si brun 2 lgt piper negru 2 lgt praf de usturoi o lgt sare mare 2 lgt boabe coriandru 1 lgt salv...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 2 bucati de ceafa de porc 100 ml vin jumatate lingurita mustar o lingura de unt topit o lingura zeama de lamaie piper,cimbru nucsoara cateva fire de...
Ingrediente: 3 buc.splina de porcsare, piper, cimbru dupa gustputin unt sau ulei pentru uns gratarul si bucatile de splina inainte de a fi asezate pe gratar...