Ingrediente: 1 kg de carne de vita pentru gulas taiata bucati. 700 g ceapa taiata marunt 120 g untura de porc 40 g boia de ardei dulce 1-2 ls otet din vin alb diz...
Ingrediente: 2 linguri de ulei de porumb 500 g carne de vita macra 1 ceapa maruntita 2 ardei rosii maruntiti 1 / 2 lingurita de chimion 1 lingurita boia de ar...
Ingrediente: Am folosit asa: -1 ceapa mare; -1 morcov si jumate; -cam 400 g carne de vita; -patrunjel verde; -cativa graunti de usturoi; -cateva lingur...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: carne de vita 600 g ulei 1oo ml 5 catei usturoi pasta de tomate 1oo g ardei gras 5oo g vin rosu 5o ml un plic condimemente Fuchs Gulas Unguresc pt g...
Ingrediente: - 1 kg cartofi de pref fainosi 160 g slaninuta 160 g cirnati 4 cepe mari catei de usturoi 2 ls boia de ardei dulce 3/4 l supa de vacuta 1-2 ls ote...
Ingrediente: 500 g de carne de vită 500 g fasole noua curatata si apoi congelata 5 cartofi 2 morcovi mari 1 ceapa 2 roșii 1 ardel rosu 1 catel de usturoi 1...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.