Petitchef

Manzat cu Morcov

9 rețete
Rețetă Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

(26 voturi), (2) , (20)
Felul principal Foarte ușor 10 min 40 min
Ingrediente: 6 morcovi, curatati si taiati fasii groase 2 linguri ulei de masline 400 gr felii de manzat 2 catei de usturoi, curatati si feliati 2 lingurite pi...
Rețetă Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

Manzat glazurat cu miere si morcovi copti

(1 vot), (1) , (4)
Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: 6 morcovi, curatati si taiati fasii groase 2 linguri ulei de masline 400 g felii de manzat 2 catei de usturoi, curatati si feliati 2 lingurite piper ...
Rețetă Gratar de manzat cu fenicul

Gratar de manzat cu fenicul

(68 voturi), (7) , (11)
Felul principal Ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 500 gr. manzat feliat sare, piper condiment de gratar Garnitura: 1-2 buc. fenicul 4-5 ciuperci mari 1 morcov unt + ulei masline 1 lingura mus...
Rețetă Chiftelute cu marar, piure si salata de sfecla

Chiftelute cu marar, piure si salata de sfecla

(201 voturi), (25) , (57)
Felul principal Ușor 30 min 40 min
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

(196 voturi), (19) , (76)
Antreuri Ușor 120 min 30 min
Ingrediente: Ingrediente: 1 kg rasol de vacuta [ manzat ] 1 ceapa 2 morcovi 1 patrunjel 1 telina 1 ardei 2 cartofi 200 gr varza rosie 200 gr faso...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(212 voturi), (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

(167 voturi), (9) , (81)
Felul principal Foarte ușor 50 min 40 min
Ingrediente: 2 bucati rasol cu os de vitel 400 g pulpa manzat jumatate de varza mica 1 ceapa mazare congelata morcovi pastarnac 2 teline micute 4 cartofi potrivit...
Rețetă supă de viţel cu zdrenţe picante

supă de viţel cu zdrenţe picante

(96 voturi), (6) , (82)
Antreuri Ușor 35 min 65 min
Ingrediente: 500 g rasol de viţel 300 g piept de mânzat 1 cutie de roşii în bulion decojite 1 morcov 1 rădă...
Rețetă Tocanita de vita cu paste

Tocanita de vita cu paste

(13 voturi), (15)
Felul principal Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: 400 g paste din porumb 450 g pulpa de manzat 2 cepe 2 ardei 1 morcov 5 ciuperci champignon condiment de gulas delikat, piper, boia 2 linguri pasta de...
Rețetă Tocanita(speciala) de vacuta

Tocanita(speciala) de vacuta

(9 voturi), (2) , (9)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: carne de manzat taiata cuburi ulei de masline un cub de unt o mana de frunze de salvie proaspata sare, piper faina 1 radacina de pastarnac 2-3 morco...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: