Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de ulei...
Ingrediente: trei cepe mari suc de rosii 600 de grame doi morcovi marisori o radacina de patrunjel o telina medie un ardei gras rosu mare doi mai mici verzi...
Ingrediente: 1 știucă (aprox 1.5 kg) 200 g pâine 200 ml lapte 1 legătură ceapă verde 1 legătură de pătrunjel 1 morcov 50 grame ghimbir 3 căței de usturoi 3 ouă...
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.
Ingrediente: stiuca-a avut 5 bucati potrivite doua ceape un morcov 2 ardei grasi 600 ml suc de rosii o lingura zahar cimbru sare si piper ulei o foie dafin 3...
Ingrediente: 1 stiuca de 400-500 g 1 morcov taiat rondele 3-4 cartofi medii taiati in sferturi 1 ceapa medie taiata solzisori 1 lingura otet sare si piper...
Ingrediente: 1 stiuca 1 ceapa mare 1 ou 4 catei de usturoi, tocati alge marine deshidratate cantitate dupa preferinta marar, patrunjel, sare, piper, dupa gust...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou 1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de...
Ingrediente: 1,5 kg stiuca 2 morcovi mari sau 3 mai mici 1 radacina patrunjel 2 cepe potrivite 6 catei usturoi 2 rosii 200 ml apa 200 ml ulei 200 ml vin alb...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.