Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata ...
Ingrediente: 2 sfecla rosie, taiate în felii groase 4mm 2 portocale 1 lg de frunze de patrunjel, tocat 3 linguri suc de portocale 1 lingurita miere 20 ml ulei de ...
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau din borcan 4-5 rosii cherry 1 morcov ras patrunjel 1 lg ulei de masline 1 l-ta miere 1 lg zeama de lamaie 1 lg mustar frant...
Daca sunteti vegetarian, probabil stiti ca una dintre cele mai bune legume pline de vitamine si gust este sfecla. Aflati in continuare cum sa includeti aceasta legume sanatoase in dieta dvs.
Ingrediente: 1 kg cartofi, 500 g ciuperci, zeama de la o lămâie, 500 g sfeclă roșie, 1 ceapă, 3 linguri unt, 2 ouă, 250 ml lapte, 250 g smântână, 50 g brânză Chedd...
Ingrediente: 1 morcov 1 telina 1 sfecla rosie 1 radacina pastarnac 1 fir de praz 1/4 varza alba 200 g rosii 2 cuburi vegeta 200 ml bors de casa verdea...
Ingrediente: Maioneza 1 pahar apa 1 Lg zeama de lamaie 1/2 pahar nuci macadamia sau orice alta nuca 1/4 pahar samburi fl. soarelui cruzi 2 catei usturoi 2...
Ingrediente: 500 g branza dulce 125 g unt (marga) 1 ardei gras(capia) rosu = rosu zeama de sfecla rosie = mov patrunjel verde = verde galbenus = galben morcov =...