Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: Piept de pui cu spanac si mozzarella: 3 linguri ulei de masline 60 grame faina 1 ou mare 1 lingura apa 4 piepti de pui fara os (bateti pieptii de pui...
Ingrediente: 250 gr spaghete 100 gr mozzarella (cascaval, branza, gorgonzola sau orice branza aveti prin frigider) un cub de unt (20 gr) 200 ml smantana dulce un a...
Ingrediente: 1 piept de pui 1 kg de ciuperci 2-3 cepe 200 g de smantana 250 g de cascaval 6 oua 2 linguri de faina ulei vegeta sare margarina si pesmet pentru uns...
Ingrediente: Pt umplututa aveti nevoie de 300 g piept de pui taiat marunt sau tocat 300 g ciuperci champinion 100 ml smantana 2 lg de faina sare si piper....
Ingrediente: 500 g piept de pui dezosat 50 g unt 200 ml smantana lichida pentru gatit 75 ml vin alb sec 12 g faina 1 galbenus patrunjel verde marar verde sare...
Ingrediente: 1 piept de pui mai mare, 1 kg mazare proaspata sau congelata, 2 fire ceapa verde/ alba, 1 morcov, 2-3 lg ulei, sare, piper, boia de ardei iute/ dulce,...
Ingrediente: 2 oua 1 cana faina 1 cana lapte sare un varf de cutit praf de copt cateva fire de ceapa verde 1 piept de pui 10 ciupercute putin unt pentru prajit ca...