Ingrediente: 2 foi de aluat de foietaj 500 gr carne tocata 1 ceapa 8 castraveti mici murati 8 felii de branza 1 lingura de mustar 3 linguri de sos de tomate...
Ingrediente: Aluat: 250 g unt 500 g faina 1 ou 1 lingura otet sare Umplutura: 500 g ciuperci 2 legaturi ceapa verde 1/2 legatura marar sare, piper, boia 150 g tele...
Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui 25 g unt 2 cepe mijlocii taiate rondele 1 catel usturoi zdrobit 150 g fulgi ovaz 125 g branza Cheddar data prin ra...
Ingrediente: INGREDIENTE:1 kg.de faina,1 cub de drojdie cat o nuca,200gr.de lapte batut,sare,1ou,ulei,5 cartofi,400 gr,de cas de oaie(telemea),o ceapa,boia ...
Ingrediente: Pentru umplutura: sare piper boia de ardei o ceapa mica taiata marund 300g piept de pui tocat 2 linguri de patrunjel o lingura de zahar 200g cascaval...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 8 10 foi de foietaj, 300 gr.spanac congelat ( pentru spanac proaspat cca 1 kg. ), 4-5 fire de ceapa verde, 150 gr. branza feta ( tare ), 100 gr....
Ingrediente: un pachet foi de placinta 1 kg spanac congelat o ceapa medie pasta de tomate o legatura marar verde sare/piper zeama de lamaie dupa gust o ceas...
Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml ap...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 1 piept de pui intreg sau doua pulpe 1 ceapa mare 1 legatura ceapa verde 2, 3 catei de usturoi 50 g. unt 120 g. ciuperci 200 g. crema de branza sau ...
Ingrediente: Ingrediente: - 1 morcov mediu - 1 radacina patrunjel sau pastarnac (eu prefer pastarnacul, este mai parfumat si mai putin fibros) - ½ telina medie...
Ingrediente: 350 grame carne tocata de vita 1/2 ceapa tocata 100 grame ciuperci taiate 1 morcov dat pe razatoarea mare 1 dovlecel dat pe razatoarea mare 2 catei de...
Ingrediente: 670 g faina 230 ml lapte 2 linguri iaurt 90 g ulei 2 oua 1 lingurita otet 1/2 lingurita sare Pentru uns foile: 175 g margarina topita putin ulei ...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina o cana apa calda(250g) 25 g drojdie 1 lingurita sare 700 g carne tocata un borcanel de ciuperci champignon taiate(150g) 3 ou...
Ingrediente: Pentru o tava cu peretii detasabili si diametrul de 22/23 cm: 1. 3 legaturi stufoase de leurda 2. 500 gr branza de vaci usor sarata (prefera...
Ingrediente: 6 cartofi mari o ceapa rosie o conserva de ciuperci o rosie mare un catel de usturoi 200 g mazare verde conserva sau congelat o legatura de pa...
Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 1 cana de lapte sau apa, 1 cub drojdie, 1 lingurita rasa de zahar, 3 linguri ulei, 1 lingurita sare, 350-400 g faina. Pentr...
Ingrediente: 1 kg faina cca 50 ml lapte cca 100 ml apa 1 lingurita de sare 25 g drojdie 4 galbenusuri 30 ml ulei 1/2 lingurita zahar 500 g branza de burduf 500 g ...
Ingrediente: Pentru aluat : 500g faina 250 ml lapte 40-50 ml ulei 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 25 g drojdie proaspata Pentru umplutura : 500-600 ...