Ingrediente: Piureul: 700 de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucsoara Umplutura: 4 pulpe de rata confiate 1 ceapa 1 morcov 1 catel de usturoi
Rata este o pasare cu carne rosie, foarte hranitoare si gustoasa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine de inaltă calitate. Fara piele, are o valoare calorica chiar mai mica decat carnea de pui.
Ingrediente: 2 pulpe de rata sare si piper dupa gust 2 linguri ulei de masline 1/4 lingurita ienibahar pudra 4-5 salote taiate in jumatate pe lung 3-4...
Ingrediente: Carne de gasca (pulpe, piept, aripi) 1 varza noua de marime potrivita 1 lingura grasime de gasca sau de rata Suc de rosii cu pula-de casa de...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: ½ lingura ulei masline, 4 pulpe rata, 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 tija telina, 2 catei usturoi, 100 ml vin rosu, 600 ml supa fierbinte de pui, 400...