Retete cu cacao - pagina 41
969 rețete

Sarlota cu pere
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...

Guguluf marmorat cu mascarpone
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 3oua 100 grame unt o cana faina o lingurita bicarbonat 2 linguri cacao 200 gr mascarpone 3 linguri branza vaci o cana zahar zahar vanilat. 200 gr...

Bonet
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: Avem nevoie,pentru Caramel : 100 g zahar si 3 linguri apa Pentru Budinca : 100 g biscuiti Amaretto 100 g zahar 20 g cacao 3 oua intregi +2...

Covrigei cu ciocolata
Aperitiv Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 400 g zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat 250 g unt moale 10 g unt de cocos 350 g faina 1 praf de sare 2-3 linguri cacao inchisa la culoare 1 ou,...

Prajitura de post cu nuca si stafite
Desert Foarte ușor 30 min 50 min
Ingrediente: 500 g faina 200 g nuci macinate 100 g alune sau migdale zdrobite 200 g piure de castane 50 g caise uscate taiate in cubulete 100 g stafide...

PRAJITURA CU BRANZA SI CACAO+VISINE
RETETA AM LUAT-O DE PE BLOG-UL LISSEI: http://torturilelissei.blogspot.com/2009/06/prajitura-cu-branza-si-cacao.html . IN PLUS FATA DE RETETA AM PUS VISINE DIN COMPOT. INGREDIENTE BLAT: 5 OUA 15 LINGURI DE ZAHAR 15 LINGURI DE ULEI 15 LINGURI D

Cacao cu lapte
In copilarie,nu era dimineata in care sa nu ma astepte pe masa o cacao cu lapte. Trebuia sa fie strecurata,nici calda nici rece,fara bulgari de cacao nedizolvata,fara urme de caimac. Nu eram mofturoasa nu ? Mama mi-o facea cu cacao.

Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I
Reteta Crema de cacao cu gelatina I Reteta Crema de ciocolata cu gelatina I Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g

Retete pentru Cornete cu nuca sau cacao
Reteta pentru Cornete cu cacao 2 ou? mari (60 g bucata), 100 g f?in?, 20 g cacao, 100 g zah?r, 15 ml rom, 40 g unt, 100 g fri?c?. Albu?urile se bat spum?, cu furculi?a sau cu un tel mic, se adaug? zah?rul tos ?i romul ?i se bat în continuare,