Ingrediente: 400 g fasole verde o ceapa mica 5 catei de usturoi un ardei gras mic umatate de ligurita boia dulce sare piper cateva fire de patrunjel marar 2-3 lin...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: -1 kg fasole verde cat mai tanara pentru sosul de usturoi: 1 capatana usturoi 3-4 linguri ulei 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu 1 lingura ote...
Ingrediente: 2 morcovi ( unul se da pe razatoare) carne de porc- taiata cubulete kaizer afumat- tot cubulete 1 ceapa o telina potrivita 4 cartofi 250 g smanatana ...
Ingrediente: 500 g branza de vaci proaspata 200 g smantana 6 catei de usturoi o mana mare de patrunjel tocat o mana mare de marar tocat sare si piper...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 650 g faina 250 ml apa minerala 4 linguri ulei 2 lingurite zahar 1 lingura sare ½ dintr-un pachet mic de drajdie proaspata Umplutura: 3 linguri marg...
Ingrediente: 1 kg ciuperci 100 ml ulei 4 catei de usturoi 2 linguri de otet de mere 1 lingura piper boabe 2 foi de dafin 1 legatura de patrunjel sare...
Ingrediente: 500 g creveti mari cruzi, decorticati si curatati de vinisoare 4 linguri ulei de masline 5 catei de usturoi taiati felii subtiri 1/4 lingurita ardei ...
Ingrediente: 500 g fasole pastai 3 linguri de ulei de masline 1 lingurita unt 3 catei usturoi 3 linguri de suc de lamaie 1 / 2 lingurita de sare 1 / 4 lingur...
Ingrediente: 200 g muschi de porc 1 ardei iute 2 foi de dafin 2 linguri otet 1 gogosar rosu murat 2 morcovi 1 ceapa 2 linguri de orez 6 catei de usturoi 200 g sma...