Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare dupa ...
Ingrediente: o ceapa de marime medie, 2-3 cartofi, o mana de ciuperci, o rosie, o bucata de ardei verde, sare, piper, patrunjel verde, un varf de cutit de dafin ma...
Daca italienii iubesc rucola, ei bine, noi, romanii ar trebui sa avem aceeasi apreciere pentru papadie, sau mai bine zis pentru frunzele de papadie. La noi se comercializeaza doar frunzele proaspete de rucola in majoritatea supermarketurilor, frunze care provin din...
Ingrediente: 500 g rasol de vita 750 g pulpa de vita 2 morcovi mari 1 radacina de patrunjel 1/2 radacina de telina 3 cartofi 1 ceapa 200 g taitei tagliatelle sare...
Cu totii stim motivele sau cel putin unele dintre ele, pentru care ar trebui sa includem morcovii pe lista legumelor cu multiple beneficii pentru sanatate, insa noi ne-am gandit sa va impartasim si cateva curiozitati sau lucruri amuzante despre aceste radacinoase.
Ingrediente: 1 Kg. de dovleac spalat, curatat de coaja si de seminte si taiat in felii O ceapa curatata si spalata 2 morcovi curatati si spalati Un sfert dintr-...
Ingrediente: Putin ulei de masline 1,7 l apa 2 cuburi de pui sau vita ( cum preferati ) 2 cepe medii taiate cubulete 1 ardei taiat cubulete 2 cartofi taiati c...
Ingrediente: 75 g unt 3 morcovi potriviti o ceapa mica 2 linguri faina 500 ml supa de peste (cub dizolvat in apa) 4 cartofi mici 200 g mazare 500 ml lapte 250 g b...
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata ...
Ingrediente: 500 g rasol sau piept de vita, cu os 200 g morcovi 120 g patrunjel 150 g telina 500 g cartofi 2 cepe 5 linguri de ulei 1/2 lingurita pasta de ardei ...