Ingrediente: Comté Beaufort Bleu d’Auvergne Brie Munster Saint Marcellin Ossau Iraty Acompaniamente: dulceață de cireșe negre miere trufată (sau miere clasică)...
Ingrediente: Aluatul brisée : 180 gr faina 90 gr unt un praf de sare un pic de apa Umplutura : 280 gr branza de capra proaspata- crema de branza 80 gr zahar 30...
Ingrediente: aprox. 175 gr Raclette aprox. 100 gr de salam sau jambon crud 1 cartof 3 oua 120 ml de lapte 150 gr de faina 1 pachet de drojdie 70 m de ulei sare...
Ingrediente: 300 gr somon (fără piele, fără oase) 1 linguriță de unt 2 morcovi 100 gr ciuperci 1 ceapă verde 1 lingură de făină 80 ml vin alb 1 buchet garni 1...
Ingrediente: 450 g cartofi 200 g ciuperci (în acest caz, ciuperci buton) 20 g unt 200 ml creme fraîche - smântână proaspătă fermentată 1 cățel de usturoi 1...
Ingrediente: Pentru salata: 200 gr paste 40 gr roșii uscate la soare 125 gr mozzarella di bufala (sau fior di latte) Ulei de măsline Sare Piper Pentru pesto de...
Ingrediente: Pentru a găti carnea: 250 gr bavete de vita 2 căței de usturoi 1 ceapă tăiată în 4 părți Sare și piper după gust Pentru sosul de roșii: 1 ceapă 1...
Ingrediente: 200 gr de somon fumé 800 gr de cartofi (aproximaiv 4 cartofi marime medie) 1 ou 200 ml smantana ulei de masline 2 linguri de marar 1 ceapa galbena...
Ingrediente: 150 gr de speculoos 45 gr de unt topit 125 gr cremă de brânză tip Philadelphia 100 gr de mascarpone 100 ml de smântână lichidă - 30% grăsime 25 gr...
Ingrediente: 350 gr dovleac 1 picătură de ulei de măsline 200 gr brânză feta 60 g iaurt grecesc 1 (sau 2) linguri de miere 1 linguriță rozmarin uscat 1 vârf de...
Ingrediente: 250 gr de gnocchi 30 gr ciuperci deshidratate (cele la alegere sau un amestec ca aici) 250 ml de smântână de soia (sau smântână proaspătă clasică)...