Ingrediente: 1 kg de cartofi 300 gr de faină T45 1 ou Sare Pentru sosul “alla sorrentina”: 800 ml piure de tomate 60 gr parmezan 250 gr mozzarella 1 cățel de...
Ingrediente: 190 g paste (spaghettoni) 180 gr roșii cherry 200 gr burrata 1 cățel de usturoi 15 gr brânză parmezan rasă 3 frunze de busuioc ulei de măsline după...
Ingrediente: 160 gr de orez 100 gr de brânză feta 75 gr porumb 1 morcov 90 gr de mazăre (proaspătă sau congelată) 6 roșii cherry Câteva frunze de mentă (6-7...
Ingrediente: 1 paine panini 2 felii de somon afumat 4 felii de mozzarella Cateva fire de marar 50 gr sos de rosii 3 linguri de crema de branza Cateva frunze de...
Ingrediente: 200 gr faina 1/2 lingurita de zahar 1 lingurita de sare 2 gr drojdie de panificatie 1 lingura de ulei 125 gr iaurt 50 ml apa 8 triunghiuri de...
Ingrediente: 130 ml lapte 100 ml ulei de masline 150 gr faina 1 plic de praf de copt 3 oua 100 gr masline verzi 160 gr sunca presata 70 gr cascaval ras...
Ingrediente: Pentru bază 100 g biscuiți (tip tuc sau taralli) 50 gr unt Pentru umplutură 200 gr Philadelphia 20 gr brânză parmezan 15 g frunze de busuioc 12 g...
Ingrediente: 300 gr mazăre congelată (sau mazăre proaspătă) 1 ou 100 g brânză feta 20 gr ceapă (1/4 ceapă) 5 frunze de mentă 1 lingură de semințe de susan 4...
Ingrediente: 1 dovleac micuț 2 linguri ulei de măsline sare piper 1linguriță de rozmarin 1/2 reblochon Pentru înmuiat: pâine de țară sau pâine brioșă ulei de...
Ingrediente: 1 dovleac 10 linguri de ulei de măsline (+/-) 1 linguriță de sare (+/-) 1 linguriță de piper 1 linguriță praf de usturoi 1 linguriță herbes de...
Ingrediente: Patiserie: 1 foaie de aluat de tartă 1 lingură unt topit (opțional) 1 linguriță de susan blond (+/-) (sau alte semințe) (opțional) Umplutura: 250 g...