Petitchef

Retete cu cimbru și rață

11 rețete
Rețetă Friptura de rata la cuptor

Friptura de rata la cuptor

(645 voturi), (58) , (150)
Felul principal Ușor 20 min 2 ore
Ingrediente: 1 rata de 1,5 kg 4 catei de usturoi 4 fire de cimbrisor proaspat 20 ml ulei de masline sare, piper cimbru uscat tocat marunt
Rețetă Rata cu varza murata la cuptor

Rata cu varza murata la cuptor

(461 voturi), (46) , (54)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 rata 1 ceapa mare 1 varza murata de 1,5 kg. 1 varza proaspata de 2 kg. 2 morcovi potriviti 1 lta piper negru macinat 1 lta cimbru 1 lta boia...
Rețetă Rata pe varza noua

Rata pe varza noua

(124 voturi), (18) , (18)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g carne de rata o varza (2 kg), o ceapa, 5 linguri ulei, 2 linguri unt, 2 cani supa, o cana suc de rosii, o lingurita boia, sare, piper,...
Rețetă Friptura de rata la cuptor

Friptura de rata la cuptor

(124 voturi), (12) , (41)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 rata de 1,5 kg 4 catei de usturoi 4 fire de cimbrisor proaspat 20 ml ulei de masline sare, piper cimbru uscat tocat marunt
Rețetă Rata cu portocale

Rata cu portocale

(104 voturi), (6) , (83)
Felul principal Ușor 3 ore 280 kcal
Ingrediente: piept de rata(cca.400g), -o ceapa mica, -50 ml vin alb sec, -o lingurita de zahar tos, -doua portocale, -zeama de la o portocala , -zeama de la...
Carnea de rata – intre da si nu?

Carnea de rata – intre da si nu?

(129 voturi)

Rata este o pasare cu carne rosie, foarte hranitoare si gustoasa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine de inaltă calitate. Fara piele, are o valoare calorica chiar mai mica decat carnea de pui.

Rețetă Rata pe varza

Rata pe varza

(93 voturi), (18) , (10)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: carne de rata varza ulei, ceapa cimbru, apa sare, piper si smantana
Rețetă Piept de rata in sos picant

Piept de rata in sos picant

(82 voturi), (12) , (22)
Felul principal Ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: 1 piept de rata, 100 ml ulei, 1 ceapa mare, 1/2 telina mica, 200 g castraveciori, 1 lingura bulion, 1 lingura faina, 100 ml vin, 1/2 lingurita...
Rețetă Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites

Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites

(78 voturi), (5) , (12)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 2 pulpe rata 1/2 kg untura de rata 2 foi de dafin 1 crenguta cimbru cateva boabe piper sare piper alb 5-6 cartofi medii
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Rață cu cartofi și sfeclă roșie

Rață cu cartofi și sfeclă roșie

(50 voturi), (6) , (17)
Felul principal Ușor 20 min 1 oră
Ingrediente: 2 copane de rață, 6 cartofi mici, 1 sfeclă roșie, 2 linguri unt, 3 fire de cimbru, sare, piper proaspăt măcinat.
Rețetă Piept de rata in sos picant

Piept de rata in sos picant

(2 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 1 piept de rata, 100 ml ulei, 1 ceapa mare, 1/2 telina mica, 200 g castraveciori, 1 lingura bulion, 1 lingura faina, 100 ml vin, 1/2 lingurita...
Rețetă Confit de canard (duck confit)

Confit de canard (duck confit)

(2 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 2 pulpe de rata 3-4 linguri de sare mare 500 ml grasime de rata 2 catei de usturoi 1 crenguta de rozmarin 1 crenguta de cimbru



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează