Ingrediente: 4 piepti de pui 40 gr unt (4 linguri) 2 linguri de suc de lamaie 6 catei de usturoi (4 intregi si 2 zdrobiti) 2 linguri de patrunjel tocat 1...
Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de foietaj
Ingrediente: Supa : 750 ml apa 1 cub supa vegetala 60 gr unt de migdale 70 gr pasta de tomate 1 lingurita otet balsamic un praf de sare 1/2 lingurita pudra de...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 625 ml apă caldă (2 căni și 1/2) 320 gr făină de porumb prefiartă (2 căni) 2 lingurițe de sare 1 linguriță ulei de masline (opțional) Pentru pui: 2...
Ingrediente: Pentru sosul bolognese de legume: 50 gr proteine din soia - tip granule 1 tulpină de țelină 1 morcov 1 ceapă 2 căței de usturoi Un strop de ulei...
Ingrediente: un iepure (1,5 kg, praf de nucsoara, o capatana de usturoi, 5 cartofi, o ceapa, 2 frunze de dafin, 400g rosii, 4 linguri de ulei de masline, 50 ml...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat faina ulei de masline 3 catei de usturoi cimbru 2 linguri zeama de lamaie 1/2 cana vin alb o lingura de unt sare, piper
Ingrediente: 1 pui marisor, circa 1,35 g 3 foi de dafin 3 linguri de sare grunjoasa 4 fire de rozmarin 4 fire de cimbru 1 lamaie, taiata in jumatate 1 lingura...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 500 gr de ficat propaspat de pui 1 ceapa taiata marunt 2-3 catei de usturoi tocati feliute 1 ceasca de apa sau mai bun ar fi vin alb sare piper...
Ingrediente: 750 gr. de ciuperci mari (curatate, cu piciorul rupt si spalate) 800 gr. de rosii in bulion 7-8 catei de usturoi (curatati si spalati) 4 fire de...
Ingrediente: muschiulet de porc (2 bucati, ambele avand 1 kg) 800 g ciuperci 5-6 fire de usturoi verde o lamaie condimente: rozmarin, cimbru, piper, usturoi praf.
Ingrediente: carne de pui 2-3 rosii bine coapte 1 ceapa cativa catei de usturoi 1/2 ardei o mana generosa de masline busuioc,oregano si putin cimbru sare si piper
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 300 g morcovi, curatati si taiati betisoare cateii de la o capatana de usturoi, decojiti 6 fire de ceapa verde, tocate 1...
Ingrediente: 1 kg crap uscat o ceapa uscata 2 fire de ceapa verde 3-4 fire usturoi verde 2 buc morcov un ardei gras 3 foi de dafin 5-6 cartofi o lingura otet...
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Ingrediente: * 500 g ciocanele de pui * 1 ceapa * 3 catei de usturoi * foi de dafin,piper,cimbru * 500 ml suc de rosii * 1 pahar de vin alb (100 ml) *...
Ingrediente: 500 g pulpa de porc 300 g carnati afumati (din pacate eu nu i-am avut) 200 g slanina (idem) 3 linguri untura (sau ulei) 1 pahar vin alb sec 4-5...
Ingrediente: 500 grcarne de porc 1-2 cepe 3-4 catei de usturoi 1 ardei 1 lg bulion 2 cani de apa sau supa ulei piper boabe,foi de dafin,sare,cimbru,boia dulce...