Ingrediente: Ingrediente blat: 200 gr unt 4 oua 150 gr zahar pudra 300 gr faina 1 lingurita sare 1 pachet praf copt 2 linguri cacao 150 ml lapte 300 gr prune...
Ingrediente: Blat: 6 oua 150 g zahar 50 ml ulei 3 linguri apa 1 lingurita praf de copt 120 g faina 10 g cacao 700 g prune ( fara samburi) Crema: 400 g branza de...
Ingrediente: 100 g unt/ margarina Juma de cana de zahar 1 ou 1 lingurita de esenta de vanilie Juma de cana de lapte 2 cani de faina 1 plic praf de copt Un varf...
Ingrediente: 2 cups faina alba 220 g 1 1/2 cups zahar 340 g 1/2 cup lapte 120 ml 1/2 cup suc proaspat de portocale 120 ml 1/2 cup ulei de floarea soarelui 120...
Ingrediente: 4 oua 4 lg zahar pudra 1/4 lingurita esenta vanilie 4 lg. faina 1/2 lingurita praf copt 1 lg de ulei coaja rasa de lamaie Umplutura: 200 g crema...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: Blatul: 100 g margarina 5 oua 1 / 2 l de lapte 100 g faina puina sare Umplutura: 200 g crema de branza 2-3 lg smantana 1/2 ardei rosu 1/2 ardei...
Ingrediente: Blat: 4 oua 200 g unt 200 g de zahar 1 plic zahar vanilat 250 g faina 1 lamaie 1 praf de copt sirop Crema vanilie: 2 plicuri budinca de vanilie 600...
Ingrediente: Blat: 7 oua 7 lg zahar 6 lg faina 2 lg cacao 1 lg ulei 2 lg apa Crema: 150 g de zahar 100 crema de branza 250 g smantana pentru frisca 1 plic...
Ingrediente: 150 g. biscuiti pisati 100 g alune pisate 100 g unt 2-3 banane coapte 1/2 cana stafide auri 100 g zahar 4-5 l de apa zeama de lamaie 400 g...
Ingrediente: 250 g faina, 250 g zahar, 200 g unt, 4 oua, 6 linguri cacao, 250 g iaurt natural, un praf de copt, o priza de sare, pentru crema: 250 g crema de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.