Ingrediente: Ingrediente blat: 200 gr unt 4 oua 150 gr zahar pudra 300 gr faina 1 lingurita sare 1 pachet praf copt 2 linguri cacao 150 ml lapte 300 gr prune Ingr...
Ingrediente: Blat: 6 oua 150 g zahar 50 ml ulei 3 linguri apa 1 lingurita praf de copt 120 g faina 10 g cacao 700 g prune ( fara samburi) Crema: 400 g branza de...
Ingrediente: 100 g unt/ margarina Juma de cana de zahar 1 ou 1 lingurita de esenta de vanilie Juma de cana de lapte 2 cani de faina 1 plic praf de copt ...
Ingrediente: 2 cups faina alba 220 g 1 1/2 cups zahar 340 g 1/2 cup lapte 120 ml 1/2 cup suc proaspat de portocale 120 ml 1/2 cup ulei de floarea soar...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 150 g. biscuiti pisati 100 g alune pisate 100 g unt 2-3 banane coapte 1/2 cana stafide auri 100 g zahar 4-5 l de apa zeama de lamaie 400...
Ingrediente: 250 g faina, 250 g zahar, 200 g unt, 4 oua, 6 linguri cacao, 250 g iaurt natural, un praf de copt, o priza de sare, pentru crema: 250 g crema ...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.