Ingrediente: 3 oua 100 g zahar 100 g faina 3 linguri cu nuca de cocos 1 lingurita de praf de copt 1 plic de vanilie Pentru crema: 1 albus de 250 g zahar pudra...
Ingrediente: 4 oua 180-200 g zahar 240 g faina 4 linguri ulei 1 pachet praf copt sare crema : 350 ml lapte 1 ou 3 linguri cu varf amidon Dr. Otker 150 g unt...
Ingrediente: blatul: un pahar de zahar, 2 pahare de faina, un pahar de apa, 1/2 pahar de ulei, 3 linguri de miere, o lingura rasa de nuca de cocos , 1/2...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: pentru blat: -6 albusuri 150 g zahar 100 g mac 50 g nuca de cocos 3 linguri faina praf de copt sare Pentru crema: 6 galbenusuri 6 linguri zahar 1...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt , 100 g zahar farin, 1 ou si 1 galbenus, 2 g sare, 2 lg. smantana 2-3 picaturi colorant verde crema de vanilie: 3 oua 80 g...
Ingrediente: 100-120 g unt 60 g zahar 5 linguri de pudra de cacao 1 lingurita extract de vanilie 200 g biscuiti 100 g nuca de cocos 60-80 g nuca prajita si...
Ingrediente: Pt foi: 1ou 50 g unt 3 linguri miere 150 g zahar 450 g faina 4 linguri lapte 1 lingurita bicarbonat zeama de lamaie Pt crema: 3 oua 450 ml lapte...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.