Ingrediente: 3 oua 100 g zahar 100 g faina 3 linguri cu nuca de cocos 1 lingurita de praf de copt 1 plic de vanilie Pentru crema: 1 albus de 250 g zahar pudra 9...
Ingrediente: 4 oua 180-200 g zahar 240 g faina 4 linguri ulei 1 pachet praf copt sare crema : 350 ml lapte 1 ou 3 linguri cu varf amidon Dr. Otker 150 g unt 250...
Ingrediente: blatul: un pahar de zahar, 2 pahare de faina, un pahar de apa, 1/2 pahar de ulei, 3 linguri de miere, o lingura rasa de nuca de cocos , 1/2 plic...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g c...
Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt , 100 g zahar farin, 1 ou si 1 galbenus, 2 g sare, 2 lg. smantana 2-3 picaturi colorant verde crema de vanilie: 3 ...
Ingrediente: Pt foi: 1ou 50 g unt 3 linguri miere 150 g zahar 450 g faina 4 linguri lapte 1 lingurita bicarbonat zeama de lamaie Pt crema: 3 oua 450 ml lapte esen...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.