Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt,180 g zahar,1 plic zahar vanilat,3 oua,180 g faina,1 plic praf de copt,1 lingura unt si faina pentru tava. Pentru umplutura: ...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt 180 g zahar 1 plic zahar vanilat 3 oua 180 g faina 1 plic praf de copt 1 lingura unt si faina pentru tava Pentru umplutura: 1 p...
Ingrediente: 600 ml.apa 300 ml.ulei 2 linguri zahar 600 g. faina 10 oua mari- la temperatura camerei un praf de sare. 1 pliculet de zahar vanilat 150 g zahar+3 li...
Ingrediente: -500 ml apa -1 pachet de margarina 1 vf cutit de sare 2-3 linguri de zahar -6 oua si 8 albusuri 400 g faina Pentru crema avem nevoie de: 1,200 l lap...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 225 g faina 150 g unt 75 g zahar sau zahar maro 1 albus Umplutura 1 plic de budinca de vanilie 300 ml lapte 200 capsuni 1/2 plic gelatina...
Ingrediente: FOI 2 oua 10 linguri lapte 10 linguri ulei 10 linguri zahar un plic amoniu pentru prajituri faina cat cuprinde CREMA un plic budinca vanilie 500 ml ...
Ingrediente: 500 g zahar tos (aluat) + 6-8 linguri zahar (crema) + o cana de zahar (sirop) 250 ml ulei 1 ou 1 kg faina 250 - 300 g nuci macinate 350 ml lapte 300...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 125 g. zahar un praf de sare 150 g. faina Pentru crema: 1 plic praf de budinca de vanilie 500 ml. vin rosu 150 g. zahar 250 g. unt ...
Ingrediente: 3 oua 100 g zahar 100 g faina 3 linguri cu nuca de cocos 1 lingurita de praf de copt 1 plic de vanilie Pentru crema: 1 albus de 250 g zahar pudra 9...
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg zahar, 30 ml ulei, 2 lg cacao, 5 lg faina, 1 praf de copt. Crema 1: 300 gr branza de vaci, 3-4 lg zahar, 150 ml frisca. Crema 2: 1...
vine sezonul fructelor proaspete si eu nu le-am terminat pe cele din congelator. asa ca am scos o punguta cu 250 gr. de zmeura si am facut rapid "un dulce". blatul este cel pe care il fac mereu la rulada (doar ca de data aceasta nu a mai fos