Ingrediente: 200 ml de lapte semidegresat 300 ml de smântână integrală (30% grăsime) 4 gălbenușuri 35 gr de zahăr alb 1 linguriță de aromă de vanilie 6...
Ingrediente: Biscuiții: 50 gr de unt 50 gr zahăr brun 50 gr pudră de migdale 20 gr de făină 1 linguriță extract de vanilie (optional) Crema diplomat (crema...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: In primul rand, ai nevoie de o tava de tarta, de 24 de cm pe care o ungi cu putin unt. Apoi, lista de ingrediente cuprinde (foto 1 si 2): 1. 600 gr...
Ingrediente: 210 g (1 1/2 cups) de faina 200 g (1 cup) zahar superfin 1 lingurita de praf de copt 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu 35 g (1/3 cup) cacao 170...
Ingrediente: pentru blatul ruladei: 4 oua 4 linguri cu varf de faina 4 linguri de zahar 1 plic zahar vanilinat 1 varf de cutit de sare pentru crema ruladei: 500...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 10 pachete bisc Oreo 125 g margarina Rama maestro +50 g 200 g ciocolata 3/4 cana zahar 250 g branza Philadelphia 250 g mascarpone 5 Lg bune de...
Ingrediente: Blat: 3oua intregi 3 albuse 150 g zhar 1 praf de copt 100 g cacao neagra, eu am folosit-o pe cea de la - Zaan 200 g faina de patiserie, 000 -...