Ingrediente: spate,cap, gat si organe de gaina o cutie de rosii maruntite in bulion o ceapa taiata marunt sau data prin razatoare 3-4 catei usturoi, feliute...
Ingrediente: 1 gaina mica 4 sau 5 morcovi 1 radacina de patrunjel intrega, cu verdeata in partea de sus 1 sau 2 cepe 2 sau 3 bucati telina 2 catei de usturoi...
Ingrediente: o gaina 1,5 kg rosii in sucul lor un borcan 700 ml 3 catei de usturoi 2 cepe un borcan de 300ml masline(fara samburi) sare piper negru ulei cite o...
Ingrediente: sare+ piper ca 50ml ulei de masline 150 g Creme fraiche /smintina groasa 1 ls cu virf de faina alba 0,375 l supa de gaina de casa sau instant 1...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 300 g fructe de mare, 200g orez, 100g baby carrot, un cartof, 50g unt, o linguta oregano, o lingura secretul gustului, 100 ml suc de rosii, o ceapa...
Ingrediente: 2 pulpe intregi, mari de gaina, 400-500 g costita de porc proaspata, vegeta, sare, piper, boia, coteva rosioare , cativa catei de usturoi, frunze...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g dovlecei 1-2 cartofi mari 1 ceapa mare 2 catei de usturoi 2-3 ls ulei care+piper 750 ml supa de gaina sau de legume 150 ml smintina lichida
Ingrediente: Ficat de pui prajit 500 g. ficat, 2 linguri faina, 2,1/2 linguri unt sau untura de gaina. Sos Bechamel 5 linguri unt 5 linguri faina 500 ml lapte...
Ingrediente: 1 gaina de ca 1,5-2 kg sau oase, spatzi de gaina 4 motcovi 2 radacini de patrunjel si frunze 1/4 de radacina de telina si ceva frunze 1 radacina...