Petitchef

Iepure cu Rosii

5 rețete
Rețetă Friptura de iepure cu cimbru si migdale

Friptura de iepure cu cimbru si migdale

(49 voturi) , (3) , (9)
Felul principal Foarte ușor 50 min 30 min
Ingrediente: un iepure (1,5 kg, praf de nucsoara, o capatana de usturoi, 5 cartofi, o ceapa, 2 frunze de dafin, 400g rosii, 4 linguri de ulei de masline, 50 ml v...
Rețetă Tocanita de iepure-n cuptor

Tocanita de iepure-n cuptor

(42 voturi) , (51)
Felul principal Ușor 20 min 2 ore
Ingrediente: 1 iepure taiat bucati 3 morcovi (3-4) 1 radacina telina 4 catei de usturoi 1 ceapa O legatura patrunjel Ulei de masline 1 pahar sos de rosii 1...
Rețetă Friptura asortata

Friptura asortata

(235 voturi) , (17) , (102)
Felul principal Foarte ușor 15 min 55 min
Ingrediente: Avem nevoie pentru 4-5 portii de : un pui decupat in bucati, 3 pulpe de iepure taiate in 2 fiecare, o ceapa mare, un morcov mic , o rosie , o mana d...
Rețetă Paella

Paella

(7 voturi) , (3) , (11)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg orez 200 g creveti proaspeti 200 g calamar rondele 200 g scoici albe (almejas) 200 g bonito sau ton conserva 1/2 kg scoici negre(mejillones) 8 c...
Rețetă Mancare de iepure cu ceapa

Mancare de iepure cu ceapa

(19 voturi) , (3) , (1)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 kg carne iepure, 400 g ceapa , 100 ml ulei masline, 200 ml suc de rosii, 100 ml vin, 4-5 felii de lamaie, cimbru, 1 foaie dafin, 4 catei ust...
Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

(71 voturi)

In Romania, in mod paradoxal, desi pentru moment nu se da o prea mare atentie cresterii iepurelui de casa, costul carnii sale este destul de ridicat, iar in restaurantele de lux este socotita o delicatesa.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.