Petitchef

Iepure cu Rosii

5 rețete
Rețetă Friptura de iepure cu cimbru si migdale

Friptura de iepure cu cimbru si migdale

(48 voturi), (3) , (3)
Felul principal Foarte ușor 50 min 30 min
Ingrediente: un iepure (1,5 kg, praf de nucsoara, o capatana de usturoi, 5 cartofi, o ceapa, 2 frunze de dafin, 400g rosii, 4 linguri de ulei de masline, 50 ml v...
Rețetă Tocanita de iepure-n cuptor

Tocanita de iepure-n cuptor

(42 voturi), (48)
Felul principal Ușor 20 min 2 ore
Ingrediente: 1 iepure taiat bucati 3 morcovi (3-4) 1 radacina telina 4 catei de usturoi 1 ceapa O legatura patrunjel Ulei de masline 1 pahar sos de rosii 1...
Rețetă Friptura asortata

Friptura asortata

(235 voturi), (17) , (101)
Felul principal Foarte ușor 15 min 55 min
Ingrediente: Avem nevoie pentru 4-5 portii de : un pui decupat in bucati, 3 pulpe de iepure taiate in 2 fiecare, o ceapa mare, un morcov mic , o rosie , o mana d...
Rețetă Paella

Paella

(7 voturi), (3) , (11)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg orez 200 g creveti proaspeti 200 g calamar rondele 200 g scoici albe (almejas) 200 g bonito sau ton conserva 1/2 kg scoici negre(mejillones) 8 c...
Rețetă Mancare de iepure cu ceapa

Mancare de iepure cu ceapa

(19 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 kg carne iepure, 400 g ceapa , 100 ml ulei masline, 200 ml suc de rosii, 100 ml vin, 4-5 felii de lamaie, cimbru, 1 foaie dafin, 4 catei ust...
Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

(68 voturi), (8 comentarii)

In Romania, in mod paradoxal, desi pentru moment nu se da o prea mare atentie cresterii iepurelui de casa, costul carnii sale este destul de ridicat, iar in restaurantele de lux este socotita o delicatesa.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: