Ingrediente: piure din 1 sfeclă roșie mare coaptă 2 linguri zeamă lămâie 1 lingură oțet 100 g unt 400 g făină 1 lingură praf de copt 200 g zahăr 1/2 linguri...
Ingrediente: Pentru legume 1 lingurita seminte de coriandru ½ lingurita piper verde macinat ½ lingurita negru verde macinat 1 lingurita sare 2 x anason stelat 2 ...
Ingrediente: 2 conserve de ton maruntit 100 g unt la temperatura camerei Zeama unei lamai la temperatura camerei 1 ceapa mica alba 1 ceapa mica rosie...
Ingrediente: 1 kg cod file, 3 linguri ulei de măsline, 2 lămâi, 8 foi de dafin, 500 g roșii cherry, 1 legătură pătrunjel, 5 căței de usturoi, 3 linguri ulei de măs...
Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3 unt ...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: 15 creveti decorticati 300 g inele calamar 3 bete frigarui 700 ml suc de rosii (sau 8 rosii mari) 2 linguri busuioc proaspat, tocat (sau 2 lingurite...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 18 LINGURI SUC DE ROSII 15 LINGURI ULEI 1 PAHAR SI JUMATATE (DE 250 ML.) ZAHAR 6 PAHARE (DE 250 ML.)FAINA O LINGURITA CU VARF BICARBONAT STINS CU ZEAM...
Ingrediente: o cutie de rosii in conserva 2 ardei grasi rosii jumatate de ceapa cativa catei de usturoi sucul de la jumatate de lamaie 2 lg ulei de masline coria...
Ingrediente: 1 kg peste 100 g ceapa rosie 100 ml ulei de masline 600 g rosii 70 ml vin alb sec Putina faina ½ legatura verdeata 50 g pasta concentrat de tomate C...