Ingrediente: Ingrediente: 1 sfecla rosie 1 telina nu celery 1 ceapa uscata galbena 1 lingura ulei de floarea-soarelui 600 ml de apa rece putina nucsoara sare si p...
Ingrediente: 50 g frunze de rucola 1 pară pergamută 1 sfeclă roșie mică 100 g brânză de vaci sau feta 2 linguri măsline kalamata 1 lingură ulei de măsline zeamă de...
Ingrediente: piure din 1 sfeclă roșie mare coaptă 2 linguri zeamă lămâie 1 lingură oțet 100 g unt 400 g făină 1 lingură praf de copt 200 g zahăr 1/2 linguri...
Ingrediente: Pentru legume 1 lingurita seminte de coriandru ½ lingurita piper verde macinat ½ lingurita negru verde macinat 1 lingurita sare 2 x anason stelat 2 ...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 2 conserve de ton maruntit 100 g unt la temperatura camerei Zeama unei lamai la temperatura camerei 1 ceapa mica alba 1 ceapa mica rosie...
Ingrediente: 1 kg cod file, 3 linguri ulei de măsline, 2 lămâi, 8 foi de dafin, 500 g roșii cherry, 1 legătură pătrunjel, 5 căței de usturoi, 3 linguri ulei de măs...
Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3 unt ...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 15 creveti decorticati 300 g inele calamar 3 bete frigarui 700 ml suc de rosii (sau 8 rosii mari) 2 linguri busuioc proaspat, tocat (sau 2 lingurite...
Ingrediente: 18 LINGURI SUC DE ROSII 15 LINGURI ULEI 1 PAHAR SI JUMATATE (DE 250 ML.) ZAHAR 6 PAHARE (DE 250 ML.)FAINA O LINGURITA CU VARF BICARBONAT STINS CU ZEAM...