Ingrediente: 300 g opintici proveniti din surse autorizate 300 g smantana 20% o ceapa medie, 3 catei de usturoi 5 linguri de ulei un praf de sare cateva fire...
Nu, nu ne inselam, mamaliga are radacini bine infipte in istoria neamului nostru. Nu este imprumutata de la vreo tara vecina, si nici adaptata dupa vreo reteta din Brazilia sau Argentina.
Ingrediente: bineinteles salatute de padure 1 l apa 2 lg ulei 1 catel usturoi 1 lingurita boia de ardei dulce sare, knorr delicat 1 ou 100 ml smantana de 25% 1...
Ingrediente: 1 litru apa 175 g faina de malai 15 g sare ½ lingurita sare de mare cu ierburi aromate 175 g smantana 2 catei de usturoi, tocati marunt 150 g...
Ingrediente: peste 1/2 cana faina amestecata cu 1/2 cana malai ulei pentru prajit sare si piper 7-8 catei de usturoi 2 linguri ulei putina apa Pentru mamaliga:...
Ingrediente: 300 g pulpa de porc 200 g carnati cabanos 100 g ficatei de pui 200 ciuperci feliate 2 cepe 2 rosii 150 ml suc de rosii 2 catei de usturoi ulei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g carne de pui , 150 g ciuperci, 300 ml smantana, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 3-4 felii bacon afumat , 1 ou, 200 ml supa, 150 ml vin alb...
Ingrediente: 1 cana cu boabe de soia, cca 24 de ore 1/2 de cana cu apa 1 cana cu apa, 1 limgurita cu sare, 4-5 catei de usturoi zdrobiti, 1/4 de ceapa taiata...