Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute uscat ...
Ingrediente: 2 pulpe de pui, cateva bucati de carnat de casa picant, 5-6 catei de usturoi, o ceapa, 2 morcovi, coriandru, boia dulce, sare, piper, oregano...
Ingrediente: 1 telina potrivita 2 ardei capia rosii 1 albitura 2 morcovi potriviti 1 ceapa alba 2 cepe rosii ½ kg carne de vita mai frageda 1 cana de orez cu bob ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 4 pulpe de pui 3 cepe 3-4 fire de ceapa verde 2 morcovi condiment pentru pui picant usturoi granulat maghiran cimbru un pahar mare de vin rosu...
Ingrediente: 500g pulpe de curcan dezosate (500-600 g ; se poate folosi si cu os) O ceapa alba mare 3 morcovi medii 5 bucatele usturoi O radacina patrunjel Do...