Ingrediente: o conserva mare de ton in ulei 400 g mazare congelata coaja si zeama unei portocale mari 30 ml ulei 2 catei de usturoi sare,piper fulgi de migdale...
Ingrediente: 1 pulpa de porc (in jur de 1kg) 2 portocale de marime medie 200 ml. suc stors de la o portocala 50 ml. apa 1 lingurita de zahar PENTRU MARINATA: 2-3...
Ingrediente: 1 pulpa maricica de curcan zeama de la 1/2 lamaie zeama de la 1 portocala mare supa de la carne 1 lgt de mustar 3 rosioare conservate 1/2 ardei gras ...
Ingrediente: 2 felii somon sare, piper, faina 2 catei de usturoi 1 lingura ulei putin sofran se "inmoaie" in 2 linguri de apa fierbinte 1 lingura unt 1 lingura ...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: un kg de cotlet 40 g unt 2 pahare suc de portocale coaja rasa de la o portocala un catel de usturoi un picut de origano un picut de ardei iute sare p...
Ingrediente: 1 kg muschiulet de miel 2 linguri ulei de masline 30 g unt sare , piper, rozmarin 2 buc rozmarin verde 3 bucati usturoi tocat marunt 200 ml vin alb s...
Ingrediente: 500-600 g piept de pui o bagheta 4 rosii o salata verde 200 g cascaval 3 bucatele usturoi sucul de la o lamaie sucul de la o portocala o lingurita zah...
Ingrediente: coaja rasa si sucul de la 1 portocala coaja rasa si sucul de la 1 lamaie 3 linguri miere ½ lingurita piper negru 2 cepe, curatate si taiate suvite...
Cu totii stim ca cele mai multe beneficii ale consumului de fructe le obtinem din coaja, ca de la citrice se consuma doar pulpa (miezul), coaja fiind necomestibila, chiar otravitoare in unele cazuri, asa ca ne-am gandit sa cautam si sa vedem la ce ne-ar folosi cojile...
Ingrediente: Costite de porc 3 catei de usturoi 2 ardei iuti proaspeti 1 lingurita rasa boia de ardei dulce coaja de portocala rasa ulei 3 linguri de miere sucul...
Ingrediente: 12 sardine proaspete, 50 g făină, 200 ml ulei (de preferat de măsline), 1 ceapă mică, 5 căței de usturoi, 1 linguriță cimbru proaspăt (o crenguță), 1 ...
Ingrediente: 4 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele, circa 125 g fiecare 30 g unt 4 cepe medii, feliate subtire 4 catei de usturoi, tocati marunt 250 g or...
Ingrediente: 2 portii sau o portie nerusinata : 1/2 piept de pui congelat 1 portocala 200g iaurt 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de masline 1 lingura sos de soia...
Ingrediente: 1 catel de usturoi, taiat in jumatate 1 lingurita de mustar iute coaja rasa si sucul de la 1/2 portocala 1-2 linguri de ulei virgin de floarea-soarel...
Ingrediente: 4 bucati piept pui fara oase 1 ceapa mare taiata 3 catei usturoi taiati 1 lingura unt sau margarina sucul de la 2 portocale + putina coaja rasa sucul...
Ingrediente: 600 g muschi de porc 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 pahar cu suc de portocale ghimbir 1 lingurita sos de soia ienibahar, coriandru sare, ulei...
Ingrediente: 2 lingurite de coaja rasa de portocala 2 linguri de mustar 1 lingura de miere 4 catei de usturoi, dati prin razatoare 3 linguri de amestec Herbes de ...
Ingrediente: Pt 4 persoane: 400 g filet de vita 1 lamaie sare,piper, patrunjel,ulei de masline,usturoi capere si seminte de pin felii de portocala sau lamaie...