Petitchef

Retete cu carne de porc si busuioc

34 rețete
Rețetă Placinta de pui cu praz si foietaj

Placinta de pui cu praz si foietaj

(46 voturi) , (2) , (35)
Antreuri Ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: praz, telina, morcov, pui fara os (am pus piept), carnati de porc proaspeti, vin alb, unt, ulei de masline, lapte, [smantana si supa], faina, busuioc ...
Rețetă Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)

Fusilli cu sos ragu la cuptor (reteta video)

(38 voturi) , (7) , (113)
Felul principal Foarte ușor 5 min 30 min
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi ...
Rețetă Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

(32 voturi) , (2) , (57)
Altele Ușor 20 min 1 oră
Ingrediente: 5-6 cartofi potriviti o jumatate de gulie o ceapa alba mica 3-4 morcovi 300 gr pastrama de porc o cana de bulion 4 linguri de ulei 2 linguri de...
Rețetă Brasovene

Brasovene

(21 voturi) , (2) , (7)
Felul principal Foarte ușor 25 min 10 min
Ingrediente: clatite carne tocata (pui sau porc) o ceapa mica 2 catei de usturoi pasta de rosii busuioc sau alte ierburi sare, piper...
Rețetă Reteta Bogracs

Reteta Bogracs

(14 voturi) , (4) , (10)
Altele Ușor 1 oră 3 ore
Ingrediente: 1kg carne vita (pulpă sau rasol) 1 kg carne porc (pulpa sau cotlet) 8 bucăți de costiță afumată (8-10) 1 kg de ceapă 1 kg de legume (morcovi, pătr...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(213 voturi) , (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

(6 voturi) , (10)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 300 g carne tocata de porc slaba 400 g rosii cubulete din conserva,1 ou 1 pahar de supa,1 lingura parmezan razuit, 1 lingura pesmet,patrunjel,busuioc...
Rețetă Snitel cu sos de rosii si emmentaler

Snitel cu sos de rosii si emmentaler

(1 vot) , (4)
Felul principal Foarte ușor 30 min 1 oră
Ingrediente: Pentru sos: 250 ml piure de rosii 1 ceapa mica 4 felii de bacon putin ulei de masline sare, piper frunze de busuioc Pentru snitele: 8 felii mari de sn...
Rețetă Lasagnea

Lasagnea

(4 voturi) , (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: PRIMA UMPLUTURA; 400 g carne tocata amestec(porc+vita), o ceapa,un morcov mic, o felie radacina telina, o lingurita condimente legume uscate(delikat),...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Carne de porc la cuptor, cu crusta de cartofi

Carne de porc la cuptor, cu crusta de cartofi

(15 voturi) , (2) , (13)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 400 g de carne de porc 2 cepe 3 catei de usturoi o cutie de ciuperci intregi suc de rosii o lingura de faina sare piper frunze de busuioc 500 g cart...
Rețetă Friptura speciala cu garnitura

Friptura speciala cu garnitura

(3 voturi) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1.5kg cotlet sau pulpa de porc o varza mica 2 linguri mustar picant sucul stors de la trei portocale 3 linguri de zahar 2 pahare vin alb 1 lingura ...
„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

(57 voturi)

Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...




Tag-uri
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.