Ingrediente: 700 g de cartofi (aproximativ 4 cartofi mari) 120 g ton la conservă (2 conserve de ton, scurse) 2 ouă 1 cutie de hamsii 70 g măsline umplute 10...
Ingrediente: 400 gr dovleac (curățat) 1 ou 80 gr brânză parmezan rasă 100 gr pesmet 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță de nucșoară sare după gust Ulei de...
Ingrediente: 500 gr de sfeclă roșie fiartă 200 gr cremă de brânză 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă verde (partea albă) Câteva crenguțe de cepșoară Câteva fire...
Ingrediente: 1/2 kale 1 cartof mare 1 ceapă 1 cățel de usturoi Sare după gust piper (după gust) Un praf de nucșoara Migdale zdrobite Ulei de măsline 500 ml supă...
Ingrediente: 450 gr de cartof dulce (1/2 dintr-unul mare) 3 linguri de ulei de masline Sare Piper 250 ml apa 80 gr linte verde 150 gr rosii cherry 1/2 ceapa...
Ingrediente: 250 gr linte verde (fiartă și scursă) 300 gr dovleac 200 gr sfeclă fiartă (1 medie) 200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4) Câteva fire de...
Ingrediente: 225 g sfeclă roșie gătită Umplutură: 250 g brânză ricotta 1 lămâie (coajă) sare și piper 1 lingură ulei de măsline 15 g rucola (+/-) Sos: 125 g...
Ingrediente: 500 gr cartofi Ulei de măsline Sare Piper Boia (opțional) Cimbru (opțional) 1 castravete 200 gr de iaurt grecesc 1 șalotă Suc de 1/2 lămâie...
Ingrediente: Pentru clătite cu sfeclă roșie 200 ml lapte 90 gr făină 00 80 gr sfeclă roșie fiartă 1 ou 1 vârf de cuțit de sare Pentru umplutura clătitelor 125...