Ingrediente: Crema de sfecla rosie : 100 gr mascarpone 200 gr sfecla rosie fiarta 80 ml smantana lichida Mousse-ul de rucola : 60 gr de rucola 150 ml sman...
Ingrediente: 1 kg cartofi, 500 g ciuperci, zeama de la o lămâie, 500 g sfeclă roșie, 1 ceapă, 3 linguri unt, 2 ouă, 250 ml lapte, 250 g smântână, 50 g brânză Chedd...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: piure din 1 sfeclă roșie mare coaptă 2 linguri zeamă lămâie 1 lingură oțet 100 g unt 400 g făină 1 lingură praf de copt 200 g zahăr 1/2 linguri...