Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 300 g morcovi, curatati si taiati betisoare cateii de la o capatana de usturoi, decojiti 6 fire de ceapa verde, tocate...
Ingrediente: paste sau spaghete aripioare de pui, piept taiat cubulete sau copane 1 ardei mic 1 ceapa medie jumate de morcov 3 rosii taiate cubulete sau razuite 2...
Ingrediente: Pentru pui 1 pui, curatat de piele 2 morcovi, feliati 6 boabe de piper negru 1 foaie de dafin 1 ceapa, tocata 1 mana de patrunjel proaspat tocat...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 60 g costita impanata, fara soric, taiata bucati 1 pui (de aproximativ 1,5 kg) taiat in 8-12 bucati si fara piele 1 ling...
Morcovii se gasesc in toate dimensiunile, formele si culorile. Aceste legume radacinoase se gasesc in jurul lumii. In retete culinare pot fi fierti, inabusiti, copti si consumati ca atare.
Ingrediente: curte pivnita morcovi cartofi ceapa rosie usturoi cateva rosii cherry sare si piper o bucata unt 3 linguri mustar 2 g curry 100 ml smantana sare &...
Ingrediente: -4 pulpe de pui -1 ceapa 1 morcov mare sau 2-3 mai mici 1 patrunjel 1 bucatatelina 2 linguri pasta de ardei 2 foi de dafin sare, piper 2 linguri ami...
Ingrediente: 4 pulpe de pui 3 cepe 3-4 fire de ceapa verde 2 morcovi condiment pentru pui picant usturoi granulat maghiran cimbru un pahar mare de vin rosu...
Ingrediente: o bucata carne "nuca spata vitel lapte" o bucata costita afumata o ceapa mare usturoi un ardei 2 morcovi o ceasca vin alb o cutie rosii cubulete 2-3 ...
Ingrediente: chiftelute de curcan/pui/porc 500 grame rosii coapte 1 morcov 1 ceapa mai mare 1 catel de usturoi 3 ardei capia rosii fulgi de chili 1/2 lingurita c...
Ingrediente: 2 pulpe de pui,dezosate, 2 morcovi,taiati rondele, sucul unei portocale mari, 1 cescuta mica de supa sau apa, 2-3 linguri ulei de masline, sare ,pipe...