Petitchef

Tort cu nuca, Smantana

5 rețete
Rețetă Tort palermo, 13 ani

Tort palermo, 13 ani

(17 voturi) , (1) , (1)
Desert Foarte ușor 1 oră 40 min
Ingrediente: Pentru un blat cu diametrul de 18 cm avem nevoie de: 42 g unt, la temperatura camerei; 60 g zahar fin; 2 galbenusuri; 47 g ciocolata amaruie; 2 albu...
Rețetă Tort toffifee

Tort toffifee

(15 voturi) , (2) , (20)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Pentru blat avem nevoie de: 60 g nuci 100 g zahar pudra 20 g cacao 4 albusuri un varf de cutit de sare Avem nevoie de: 125 ml smantana dulce 250 g ci...
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata si frisca

Tort cu mousse de ciocolata si frisca

(3 voturi) , (3)
Desert Foarte ușor 1 oră 1 oră
Ingrediente: 4 oua 1 cana zahar10 linguri apa 160 g nuca macinata 140 g faina 20 g cacao 1 praf de copt 2 oua 4 linguri zahar 2 linguri amidon 360 ml lapte 100 g ...
Rețetă Tort mousse in 2 culori

Tort mousse in 2 culori

(1 vot) , (3)
Desert Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: Blat: 2 albusuri de ou 50 g de zahar pudra 30 g nuca/alune/migdale macinate 2 linguri cacao Mousse ciocolata alba: 60 g smantana de frisca nebatuta 15...
Rețetă Minitort panza de paianjen

Minitort panza de paianjen

(1 vot) , (2)
Desert Foarte ușor 2 ore 40 min
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare 2...
Torturi festive de sărbători

Torturi festive de sărbători

(223 voturi) , (14 comentarii)

Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.