Ingrediente: 3 gaturi de curcan 1\4 spate de curcan 2 morocvi 1 ardei rosu o ceapa medie 1 radacina patrunjel 1 telina mica 2 cartofi 2 cesti orez sare, ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: un crap de 1 kg o ceapa 2 morcovi jumatate telina 2 radacini patrunjel un ardei gras rosu 4-5 cartofi 200 g smantana 100 g costita un ou sare patru...
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic delikat v...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 4 cartofi mijlocii 1 morcov 1 pastarnac 1 telina mai mica 4 cepe 2 ardei 800 g rosii decojite 50 ml ulei 4 l apa sare piper 6 oua frunze de marar,leu...
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o ...
Ingrediente: 300-400g cu pastai de bob un morcov o ceapa un ardei gras marar patrunjel 4-5 linguri ulei o jumatate dovlecel 2 cartofi o bucata mica de telina put...
Ingrediente: ½ kg carne de porc, 4 morcovi, 2-3 fire ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, cateva fire de telina verde, 1-2 fire m...
Ingrediente: 2 cartofi mici 2 morcovi 1/2 ardei verde o bucata mica de telina un pastarnac o ceapa smantana - 250g marar maruntit piper o lingurita sare 4-5 cate...