Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 morcov o albitura jum telina 8 cartofi o ceapa mare 1 ardei gras sau capia 2-3 linguri tarhon verde o lingura frunze de telina tocate 3 catei de ...
Ingrediente: doua aripi si doua gaturi de curcan, o telina medie, doi morcovi, doi ardei grasi (unul verde si unul rosu), doua cepe mijlocii, 3 cartofi, un litru z...
Ingrediente: 700-800 gr spata de porc 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 bucata telina (50 gr) 2 cepe 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 100 gr mazare ( 1 mana b...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 2 morcovi 2 ardei grasi O telina Un dovlecel Un praz 200 g varza alba 3 cartofi 100 g rosii proaspete sau in bulion 400 ml zeama varza 50 ml ulei Sam...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 1 ceapa mare taiata fin 2 cani de cartofi taiati cubulete si curatati 1 cana radacina patrunje...
Ingrediente: 1 kg carne cu oase 2 sfecle rosii mici o telina mica 1 morcov, - jumatate de varza mica 2 cartofi, 2 cepe, 100 g mazare 1 fir de praz mediu 1 l bo...
Ingrediente: o sfecla mare 5 cartofi medii o ceapa mica o jumamate de ardel gras 2 morcovi mici o radacina de pastarnac cateva frunze de telina cateva fire de va...
Ingrediente: 1 kg pipote si inimi de pasare 100 ml. ulei 100 g. morcov 100 g. ceapa 100 g. ardei gras 100 g. pastarnac 100 g. telina 200-300 g. cartofi 200 g. ros...
Ingrediente: ½ kg carne de porc, 4 morcovi, 2-3 fire ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, cateva fire de telina verde, 1-2 fire m...