Ingrediente: un crap de aprox 1,5 kg 4 cepe mari taiate solzisori 1 ardei rosu taiat fasii (optional) 4 catei de usturoi 200 ml bulion,sau 2 conserve de rosii...
Ingrediente: un crap de 1 sau 2 kg 4 linguri faina 2 linguri malai 2 lamai cimbru uscat 4 caciulii usturoi 200 ml iaurt 1 legatura marar verde sare piper.
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.
Ingrediente: 2 fileuri de crap 1/2 pahar cu vin alb zeama de la o jumatate de lamaie ulei de masline rozmarin cimbru sare,piper Pentru sosul salsa 2 rosii 1...
Ingrediente: O mancarica foarte, foarte usoara si delicioasa. Aveti nevoie de 5-6 bucati de crap fitofag, de 5 cartofi mari, cateva legume (eu am pus o mana din...
Ingrediente: 1 kg de peste 3 cepe mari 4 catei de usturoi 4 linguri de ulei de floarea soarelui faina alba, cat e nevoie 200 ml suc de rosii 100 ml vin alb sec...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: un crap intreg,bucati sau file de crap 7-8 rosii suc de rosii 4-5 4ardei gras 4 cepe 3-4 catei de usturoi e pun si patrunjel mai mult un pahar vin...
Ingrediente: 1 crap curatat, fara cap 6 ciuperci mari curatate si taiate in 4 2 rosii feliate fara seminte 6 cartofi taiati cubulete 4 catei usturoi pisati...
Ingrediente: 1 crap de 1,5kg 1 ceapa 1|2 ardei rosu 200 g ciuperci proaspete 2 catei de usturoi 1 cutie de rosii in bulion. sare, piper ulei de masline.
Ingrediente: 1 kg crap uscat o ceapa uscata 2 fire de ceapa verde 3-4 fire usturoi verde 2 buc morcov un ardei gras 3 foi de dafin 5-6 cartofi o lingura otet...