Ingrediente: 2 oua 75 g faina ( 3 linguri mari) 75 g zahar ( 3 linguri mari) 1 lingurita praf de copt 1 plic zahar vanilinat un varf de cutit de sare pentru cre...
Ingrediente: Blat: 3 oua, 9 lg zahar, 3 lg cu varf de faina, 1 praf de copt, 3 lg de apa Crema: 600 ml frisca, 250 g branza mascarpone sau branza proaspata de v...
Ingrediente: 250 -300ml vin alb 2 lingurite de zahar 2 linguri de dulceata de fructe de padure(putem folosi fructe congelate si crestem cantitatea de zahar) scort...
Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru cre...
Ingrediente: 150 g. biscuiti pisati 100 g alune pisate 100 g unt 2-3 banane coapte 1/2 cana stafide auri 100 g zahar 4-5 l de apa zeama de lamaie 400...
Ingrediente: 250 g faina, 250 g zahar, 200 g unt, 4 oua, 6 linguri cacao, 250 g iaurt natural, un praf de copt, o priza de sare, pentru crema: 250 g crema ...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...